Tuinkamer
Met een tuinkamer Nice & Easy is het mogelijk het hele jaar door te genieten van het buitenleven.

Eenvoudig te monteren aluminium tuinkamer Nice & Easy met polycarbonaat of glazen dakbedekking. De versterkte aluminium profielen zijn voorzien van een kras vaste structuurlak in de kleur antraciet of gebroken wit. Tuinkamer Nice & Easy is standaard met UV- bestendige polycarbonaat platen in transparant of opaal (melkachtig wit) met een dikte van 16 mm of gelaagd veiligheidsglas 4.4.2. met een dikte van 8 mm.

Bepaal je eigen uitstraling met een vlakke, ronde of klassieke gootafwerking. Maak zelf de keuze hoe je de tuinkamer afgewerkt wil hebben. Zijwanden van aluminium rabatdelen, polycarbonaat of glazen panelen, alles is mogelijk.


Liever glazen schuifwanden? Ook dat is geen probleem! Alles is netjes op maat gemaakt en zelfs de fundering voor de glazen schuifpanelen kan worden meegeleverd.

Zeker weten dat de tuinkamer op een stevige fundering komt te staan? Kies dan voor een schroeffundering! Wij zorgen ervoor dat de fundering gemaakt wordt als we de tuinkamer komen bezorgen.

Extra mogelijkheden als sfeervolle LED- verlichting, zonwerend polycarbonaat en wanden onder de veranda zijn eenvoudig te bestellen. Download onze eenvoudige checklist en je weet zeker dat je niets vergeet.

Om het opmeten en monteren eenvoudig te maken hebben we twee video's opgenomen.


Bekijk de video voor het opmeten.

Tip: Voorkom oververhitting en bekijk onze veranda zonwering.


Tuinkamer polycarbonaat antraciet

Bekijk productenkeyboard_arrow_right
Weergave:


Bezig met laden...

Tuinkamer polycarbonaat antraciet 400 cm x 250 cm

3.527,00*

Dakbedekking: Polycarbonaat 16 mm. Framekleur: Antraciet structuurlak. Tuinkamer Nice & Easy is een strak afgewerkte aluminium tuinkamer. Eenvoudig te monteren met de...

3.527,00*


Koekje erbij? Deze website gebruikt cookies om het aantal bezoeken te meten, persoonlijke gegevens slaan we niet op.
Accepteer geselecteerde cookies