Glazen schuifwand 400 cm

Glazen schuifwand Nice & Easy met super lage onderdorpel. Alle panelen zijn precies op maat gemaakt en overlappen elkaar evenveel. Eenvoudig te monteren met de meegeleverde montage instructie.

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

20

€ 1.502,00 *
€ 1.395,00 *
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Eenvoudig te monteren glazen schuifwand Nice & Easy met super lage onderdorpel. Alle panelen zijn precies op maat gemaakt en overlappen elkaar evenveel. De aluminium profielen zijn voorzien van een kras vaste structuurlak in de kleur antraciet, wit ral 9010 of aluminium natuur. Glazen schuifwand Nice & Easy is standaard met gehard glas en soepel lopende wielen.

De panelen zijn standaard met unieke meenemers zodat de deuren elkaar netjes meenemen bij het open- en dicht schuiven. De glazen panelen van gehard glas hebben een dikte van 10 mm en zijn voorzien van 4 teflon wielen per paneel.


Een goede fundering bij de schuifwand? Ook dat is geen probleem! Alles is netjes op maat gemaakt en zelfs de fundering voor de glazen schuifpanelen kan worden meegeleverd.

Zeker weten dat de glazen schuifwand op een stevige fundering komt te staan? Kies dan voor een schroeffundering! Wij zorgen ervoor dat de fundering gemaakt wordt als we de schuifwand komen bezorgen.

De breedte van product is 400 cm met een standaard hoogte van 220 cm.
Geef de exacte maatvoering op en wij maken de glazen schuifwand netjes op maat.


Deze glazen schuifwand laten opmeten?